Ana içeriğe atla

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan tarafından başlatılan ASBÜ’n Yanında projesi, ASBÜ öğrencileri ve akademisyenlerinin çevrimiçi ortamda bir araya gelerek sohbet edebilmesini amaçlamaktadır. Öğrencilerimizin hocalarıyla; akademik sorunlarından kariyer planlamalarına kadar birçok konuda konuşabilecekleri, insan ilişkilerini anlamlandırma konusundaki deneyimlerini paylaşabilecekleri, ülkemizin içinden geçtiği sürece dair değerlendirmelerini tartışabilecekleri bir ortam sağlamayı hedefleyen projede öğrencilerimiz sistem üzerinden istedikleri hocamızdan randevu alarak sosyal buluşma gerçekleştirebilecektir. Ana sayfamızda yer alan kılavuzlar ve tanıtım videoları sistemin nasıl işlediğini açıklamaktadır.

ASBÜ’n Yanında Destek Hattı öğrencilerimizin hocalarıyla sohbet edebileceği, dertleşebileceği bir ortamdır. Zorlu bir süreç yaşadığımız bugünlerde ASBÜ ailesine faydalı olabilmeyi dileriz…

Son olarak belirtmeliyiz ki; destek hattımız, psikolojik sorunların paylaşıldığı ve bu sorunların çözümüne yönelik adımların atıldığı bir platform değildir. Psikolojik danışmanlık gibi bir ihtiyacınız var ise lütfen ilgili sağlık kuruluşlarına veya Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan Psikososyal Destek Hattı’na başvurunuz.

Psikososyal Destek Hat Bilgileri için -> https://covid19bilgi.saglik.gov.tr/tr/destek-hat-bilgileri